boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 31-03-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 31-03-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Gerrard, N. - De onderstroom

Schrijver:
Titel: De onderstroom
ISBN: 9789022534434
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: 2003, hardcover, geb. ex bibliotheek, 302pp zgan, ongelezen, 9789022534434 155 De onderstroom is een prachtige en herkenbare psychologische roman over liefde, het leven, vergeving en herinneringen.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Edie Jennings groeit op in de schaduw van haar knappe, charmante moeder Louise, en de ster van de familie, haar oudere zus Stella. Haar vader Vic is liefdevol, een beetje onhandig en stil, haar jongste zus Jude is de intellectueel van het gezin. Edie heeft het gevoel dat ze zowel thuis als op school niet helemaal op haar plek is. Dan ontmoet ze Ricky. Voor het eerst voelt Edie hoe het is om verliefd te zijn, te begeren en begeerd te worden. Lang duurt deze liefde echter niet, want het noodlot slaat toe in de familie Jennings. In één klap verliest Edie haar jeugd en is ze volwassen.

Vele jaren later, als Edie zelf kinderen heeft, komen zij en haar zussen weer bij elkaar. De gebeurtenissen van toen werpen nog steeds hun schaduw over de levens van de drie vrouwen. Alle drie hebben ze hun eigen versie van het verleden voor elkaar verborgen gehouden. Nu is het tijd om de herinneringen gezamenlijk een plek te geven, en er achter te komen: wat was écht de oorzaak, wat is de waarheid?

De onderstroom is een prachtige en herkenbare psychologische roman over liefde, het leven, vergeving en herinneringen.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gerrard, N. - De onderstroom