Czuchlewski, David - Huis der Muzen

Schrijver:
Titel: Huis der Muzen
ISBN: 9789041405777
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo - 1e druk 2001.
Bijzonderheden: Paperback, naam op schutblad, 239pp. - als nieuw ! ( ONGELEZEN )
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Huis der Muzen is een buitengewoon ingenieuze en spannende literaire thriller over waanzin, literatuur en liefde, vol onverwachte plotwendingen en met een verbijsterende climax.
Andrew Wallace, een net aan Pinceton afgestudeerde, geniale maar verwarde jongeman, is opgenomen in het Huis der Muzen, een inrichting voor artistiek begaafden. Hij is geobsedeerd door de briljante, als kluizenaar levende schrijver Horace Jacob Little, en denkt zelfs dat hij zijn ware liefde Lara Knowles tegen deze schrijver en zijn gevaarlijke plannen moet beschermen.
Andrews voormalige studiegenoot Jake Burnett is inmiddels begonnen als journalist voor een kleine krant, en als hij de opdracht krijgt voor een primeur te zorgen, probeert hij de identiteit van Horace Jacob Little te achterhalen. Jake en Andrew zijn niet alleen via de schrijver met elkaar verbonden, ze hebben allebei een relatie gehad met Lara. En als Andrew per ongeluk door Jake op het spoor van de schrijver wordt gezet, raken ze alle drie verwikkeld in een intrigerend kat-en-muisspel en begint Jake in te zien hoever de schrijver bereid is te gaan om zijn geheimen te beschermen, welke dat ook mogen zijn. //

Recensie(s) :
De briljante, zojuist afgestudeerde bioloog Andrew Wallace is opgenomen in een inrichting voor geesteszieken. Zijn hele leven wordt beheerst door twee obsessies: zijn liefde voor Lara en zijn paranoia die betrekking heeft op Horace Jacob Little, een geheimzinnige schrijver, die volgens Andrew, gevaarlijke plannen heeft. Andrews studiegenoot Jake is journalist en probeert de identiteit van Horace Jacob Little te achterhalen. Ook hij had een verhouding met Lara. De jacht op de schrijver brengt hen in een gevaarlijke situatie omdat hij bereid blijkt ten koste van alles zijn geheim te bewaren. Een intrigerend gegeven waarin de obsessies van de hoofdpersoon met overtuiging getekend zijn. De term literaire thriller doet de roman geen recht en appelleert aan een andere categorie lezers dan waarvoor het boek bedoeld schijnt. Het is veel meer een psychologische roman, waarin het element spanning bijna intrinsiek aanwezig is. Bepaald geen eenvoudige lectuur, omdat de gedachten van een geesteszieke nu eenmaal zeer verward zijn.
Verder lezen

Maaszicht uit Maasbracht

Logo Maaszicht

* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België vanaf € 30,- GÉÉN portokosten!
Betaling na ontvangst boeken!
Betaling via PayPal is mogelijk!
SNELLE LEVERING 1 tot 2 WERKDAGEN!
PORTOKOSTEN:
NEDERLANDSE ZENDINGEN via postNL aan Nederlandse tarieven.
Boek tot 350 gram 3.84 euro
Boek boven de 350 gram 4.50 euro
Dik boek dat niet door de brievenbus kan 6.25 euro //
BELGISCHE ZENDINGEN via Bpost aan Belgische tarieven
Boek tot 350 gram 3.03 euro
Boek boven 350 gram 5.05 euro
Dik boek dat niet door de brievenbus kan 6.70 euro
ANDERE LANDEN OP AANVRAAG.
Boeken altijd degelijk en professioneel verpakt.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Maaszicht

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Maaszicht
  • Na uw bestelling ontvangen u en Maaszicht een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Maaszicht vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Maaszicht kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.