Crabbe, Tony - Nooit meer te druk / Een Opgeruimd hoofd in een

Schrijver:
Titel: Nooit meer te druk / Een Opgeruimd hoofd in een overvolle wereld
ISBN: 9789024572687
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Bijzonderheden: 2016, 384pp, Paperback / nieuw / excl verzendkosten
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Nooit meer te druk van Tony Crabbe is een helder en praktisch boek dat ons helpt om een van de grote problemen van het moderne leven aan te pakken: we zijn te druk. Wat Marie Kondo doet voor je huis, doet Tony Crabbe voor je hoofd en je leven.

Onze inbox en to-dolijst puilen uit, veel mensen verwachten iets van ons en burn-out is de grootste bedreiging op de werkvloer. Maar Nooit meer te druk is geen timemanagementboek, Tony Crabbe gebruikt nieuw psychologisch onderzoek en biedt heldere strategieën voor een opgeruimd hoofd en leven, met gerichte aandacht op wat je doet.

"Een levensveranderend boek dat evalueert wat je aan het doen bent, waarom je het doet en op welke manier." Daily Express
Verder lezen

Suzanna's boekenkast

Suzanna's boekenkast uit Middelburg

Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Nadat uw bestelling is binnen gekomen, ontvangt u een mail met het totaalbedrag inclusief verzendkosten en het rekeningnummer.
Zodra uw betaling is ontvangen, wordt de bestelling verstuurd. Verzending tot 2 kg: als brief of brievenbuspakje. Verzending vanaf 2 kg: met DHL als pakket.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Crabbe, Tony - Nooit meer te druk / Een Opgeruimd hoofd in een overvolle wereld Crabbe, Tony - Nooit meer te druk / Een Opgeruimd hoofd in een overvolle wereld Crabbe, Tony - Nooit meer te druk / Een Opgeruimd hoofd in een overvolle wereld

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Suzanna's boekenkast
  • Na uw bestelling ontvangen u en Suzanna's boekenkast een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Suzanna's boekenkast vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Suzanna's boekenkast kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.