Beeftink, Anna - Stoute schoenen. Stijlboek voor meiden. Jezelf

Schrijver:
Titel: Stoute schoenen. Stijlboek voor meiden. Jezelf zijn, uiterlijk, uitstraling, kleding
ISBN: 9789058777140
Taal: Nederlands
Uitgever: Forte Uitgevers, 2007
Bijzonderheden: 1e druk, paperback, vrijwel nieuw***
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Complexen over je uiterlijk? Niet nodig! Je goed voelen in je eigen lijf, daar gaat het om in dit boek. Niet onzeker zijn, zoals één op de drie meiden Eén op de drie, dat is veel te veel, laten we daar iets aan doen!
Dit boek leert je jouw eigen stijl kennen. Geen modetrucs, niet de stijl van Jennifer Lopez of Britney Spears, maar die van jou. 'Maar Britney is mooier dan ik', zul je misschien zeggen. Fout! Britney is anders dan jij, en daarom past haar stijl niet bij jou en zul je er met haar stijl nooit op je best uitzien. Jouw stijl, dáár gaat het om; daarmee haal je het beste in jezelf naar boven en zul je je gelukkig voelen in en met je eigen lichaam.
Je krijgt in dit boek heel veel informatie over verschillende stijlen, zodat je zelf kunt bepalen welke stijl het best bij jou past.Dit boek is niet bedoeld om je in een hokje te duwen of een metamorfose te laten ondergaan. Het verschil met een metamorfose is dat dit boek ervan uitgaat dat een eigen stijl al in je zit. Dat deze stijl alleen maar, misschien met wat hulp van buitenaf, 'ont-dekt' hoeft te worden. Een metamorfose hoort alleen bij de mode zoals die nu is: jouw stijl is voor altijd en van jou alleen.
Ik hoop dat moeders dit boek cadeau doen aan hun mooie, sterke dochter, als blijk dat ze trots op haar is!
Verder lezen

Hartogboeken uit Rotterdam

INKOOP - VERKOOP Verzendkosten: Briefpakje: E 3,48 tot 350 gram, E 3,95 tot 2 kg Pakketpost: PostNL E 6,50 of UPS E 4,10 naar een afhaalpunt of DPD E 5,05 naar een afhaalpunt, afhankelijk van uw keuze Of afhalen in de winkel (Maria Danneelserf 1, Capelle a/d IJssel) op ma. t/m zat. tussen 15.00 en 17.00 u. Alleen op afspraak!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Beeftink, Anna - Stoute schoenen. Stijlboek voor meiden. Jezelf zijn, uiterlijk, uitstraling, kleding

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hartogboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Hartogboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hartogboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hartogboeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Hartogboeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.