victoria holt - geluk in gevaar

Schrijver:
Titel: geluk in gevaar
Taal: Nederlands
Uitgever: NBC
Bijzonderheden: 1973, harde kaft, goede staat, 371 pag. 9789026979439 317 Judith wordt al als jong meisje verliefd op Tybalt. Tybalt is een archeoloog die ervan droomt zijn vaders levenswerk af te maken. Tybalt`s vader is onder mysterieuze omstandigheden gestorven t
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Judith wordt al als jong meisje verliefd op Tybalt. Tybalt is een archeoloog die ervan droomt zijn vaders levenswerk af te maken. Tybalt`s vader is onder mysterieuze omstandigheden gestorven terwijl hij op zoek was naar een eeuwenoud Egyptisch koningsgraf waarvan wordt aangenomen dat het nog geheel onaangeraakt is sinds de dag dat de koning werd begraven. Judith is ervan overtuigd dat Tybalt`s vader is gestorven vanwege de bekende Vloek der Koningen. Ze wordt bijzonder bevreesd als Tybalt haar vraagt met hem te trouwen. Tijdens hun huwelijksreis wil Tybalt op zoek gaan naar de piramide die de dood van zijn vader betekende. Net als Judith begint te geloven dat alles in orde is, komt de vloek haar en haar geliefden bedreigen.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

victoria holt - geluk in gevaar

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.