Brussel, Herman van - En dan komt de angst. Autobiografisch ver

Schrijver:
Titel: En dan komt de angst. Autobiografisch verhaal van een jongen in oorlogstijd.
ISBN: 9789490834333
Taal: Nederlands
Uitgever: Kontrast
Bijzonderheden: 2013, hardcover, 92 pag, 17½x24½cm, ruim geïll, in kleur en zw/w, NIEUW boek
Prijs: € 14,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Even lijkt het een uitje ter ere van moeders verjaardag, maar al snel heeft de vierjarige Herman door dat de boottocht op deze dag – 10 mei 1940 – in het teken van iets heel anders staat. Net als vele andere gezinnen uit de omgeving, haast de familie Van Brussel zich naar de haven van Wageningen. De evacués varen met rijnaken de Rijn af om buiten het oorlogsgebied te blijven.
Verder lezen

Verkenner uit Groningen

Logo Verkenner

*** de boekenwebshop van Bevrijdingsmuseum Noord Nederland *** de boeken worden voor rekening en risico van koper verzonden *** kijk ook eens op onze website ***

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brussel, Herman van - En dan komt de angst. Autobiografisch verhaal van een jongen in oorlogstijd. Brussel, Herman van - En dan komt de angst. Autobiografisch verhaal van een jongen in oorlogstijd.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Verkenner

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Verkenner
  • Na uw bestelling ontvangen u en Verkenner een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Verkenner vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Verkenner kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.