boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Stewart - Zeven verdwenen jaren

Schrijver:
Titel: Zeven verdwenen jaren
ISBN: 9789026971303
Uitgever: Unieboek BV
Bijzonderheden: 1989 goede staat, 380pp Gebonden, 9789026971303 205 In een verbluffende ontknoping laat Edward Stewart de lezer voelen dat de werkelijkheid verder kan gaan dan fantasie.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Op een ochtend wordt Babe, een zeer bekende en imposante verschijning in de Newyorkse jetset, wakker in een vreemd bed. Ze ligt niet tussen haar vertrouwde zachte lakens en op haar met jasmijnkruiden gevulde donzen hoofdkussen. Deze lakens zijn stroef en steriel.
Niet alleen het bed is vreemd, alles is vreemd; haar ouders lijken jaren ouder en zelfs de bomen op straat schijnen wonderbaarlijk snel gegroeid te zijn. Haar beginnende verwarring slaat om in paniek als ze zich realiseert dat ze in een ziekenhuisbed ligt, waar ze niet één nacht heeft doorgebracht, maar zeven jaar....

Zeven jaar in coma. Wie of wat heeft dat kunnen veroorzaken? Is het inderdaad, zoals men aanneemt, een mislukte moordpoging van haar ex-echtgenoot Scottie? Babe gelooft daar niets van en roept de hulp in van de uiterst bekwame en aantrekkelijke inspecteur Vince Cardozo, die zeven jaar geleden met de zaak belast was.

Cardozo is intussen druk bezig met een andere gruwelijke affaire. In een peperduur, leegstaand appartement is het lijk gevonden van een geknevelde en vreselijk verminkte jongeman. Het zwartleren masker over het gezicht van het slachtoffer maakt de moord extra luguber.

In een gezamelijke strijd voor rechtvaardigheid storten Babe en Cardozo zich ook op deze zaak, die het opmerkelijke stel niet alleen dichter bij elkaar brengt, maar ook dichter bij de waarheid. Een waarheid die besloten ligt in de verrotte kern van de decadente jetset; een waarheid die ook beide misdrijven onmiskenbaar verbindt.

Hoe is Babe toch verzeild kunnen raken in die meedogenloze wereld? En wat heeft haar \"ongeluk\" te maken met de gruwelijke moord op de gemaskerde man? In een verbluffende ontknoping laat Edward Stewart de lezer voelen dat de werkelijkheid verder kan gaan dan fantasie.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stewart - Zeven verdwenen jaren