Wijk, Wim van - ...Ik hoor hier Portret van de Biesbosch en

Schrijver:
Titel: ...Ik hoor hier Portret van de Biesbosch en zijn bewoners
ISBN: 9789060848012
Uitgever: La Rivière & Voorhoeve, Kampen, 1989 9060848012 9789060848012
Bijzonderheden: grote paperback 104pp. in goede staat, bijz. foto's in zw/wit
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Jaarlijks bezoeken velen het interessante en fraaie natuurgebied van de Biesbosch. Nu het Zuidhollandse en het Brabantse gebied - binnenkort - een beschermd natuurgebied lijken te worden, zal de belangstelling allicht nog wel toenemen. Maar ondanks het feit dat de Biesbosch in Nederland veel bekendheid geniet, zal het bij menigeen - en zelfs ook bij de regelmatige bezoekers, - nieuw in de oren klinken, dat in de beide 'Biesbossen' wordt gewoond en gewerkt. In het onderhavige boek wordt op unieke wijze daarover verteld. In hoofdstuk 1 'Van Groote Waard tot Hollandsche Biesbosch' wordt een beschrijving gegeven van het gehele gebied, die toegelicht wordt door een 'Caarte van de rivier De Merwede'. Daarna volgen acht hoofdstukken waarin de meest markante vertegenwoordigers van de Biesbosch bewoners aan het woord komen. '... ik hoor hier' is daarmede een bijzonder interessant boek geworden. Het boek is op DIN-formaat (21 x 28 cm) gedrukt op goed papier, is voorzien van fraaie illustraties - in zwart/wit en heeft een interessante zwart-witte coverfoto. Een boek dat velen en met name bezoekers van het gebied zeer zal interesseren.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wijk, Wim van - ...Ik hoor hier     Portret van de Biesbosch en zijn bewoners

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.