Wilson, Anne - Marokkaans koken

Schrijver:
Titel: Marokkaans koken
ISBN: 9783895083969
Taal: Nederlands
Uitgever: Koneman 1997 1e druk 9783895083969
Bijzonderheden: paperback geniet 64pp. in zeer goede staat, afb. in kleur
Prijs: € 5,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De Marokkaanse keuken kent een lange traditie. Een samenspel van culturele invloeden uit Afrika en het Midden-Oosten heeft gezorgd voor een grote rijkdom van smaken. In Marokko worden veel granen, noten en vruchten verbouwd, die in talloze gerechten worden gebruikt. Ook specerijen zoals nootmuskaat, gember, saffraan en kurkuma zijn onmisbaar bij de bereiding van Marokkaanse gerechten. Deze verzameling recepten biedt u een eerste kennismaking met de Marokkaanse keuken en stelt enkele vermaarde traditionele gerechten aan u voor, zoals couscous, tagine en smakelijke desserts. De bereiding wordt aan de hand van heldere stap-voor-stap recepten en talrijke illustraties uitgelegd.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wilson, Anne - Marokkaans koken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.