Verhulst, Marleen - De bergrede / Jezus bouwt aan het Koninkrij

Schrijver:
Titel: De bergrede / Jezus bouwt aan het Koninkrijk van God
ISBN: 9789491383083
Taal: Nederlands
Uitgever: Schatkoffer, de
Bijzonderheden: 1e druk, 2015 | losbladig | 13 platen
Beschikbaar: 100 exemplaren
Prijs: € 29,95
Verzendkosten: € 5,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Op een berg, met uitzicht over het Meer van Galilea, sprak Jezus over de principes van het Koninkrijk van God. Inmiddels wordt de Bergrede beschouwd als de beroemdste speech aller tijden.

Alles wat Hij in die rede zei, bracht Jezus in de rest van zijn korte leven op aarde in praktijk. De mensen die zijn woorden hoorden, waren er stil van: Jezus liet zien dat Hij de oude geschriften door en door kende, én Hij zette alles in een nieuw daglicht.
Bekijk hier een paar afbeeldingen uit De bergrede.

De bergrede van De Schatkoffer wordt door middel van een raamvertelling in beeld gebracht. Bij sommige fragmenten uit Jezus’ rede hebben we gezocht naar bijbelverhalen die zijn woorden illustreren. Bijvoorbeeld: wanneer Jezus zegt ‘Zalig de armen van geest’, hebben we gedacht aan de vrouw die Jezus’ voeten zalft met kostbare olie (Lucas 7:36-50); zíj was iemand die erkende dat ze volledig afhankelijk was van God.
Dankzij deze raamvertelvorm is De bergrede voor kinderen heel toegankelijk gemaakt.

Om ook kinderen die niet bekend zijn met bijbelverhalen te verbinden, begint het verhaal met een korte kennismaking van wie Jezus is.

De vertelplatenset van De bergrede bestaat uit 13 fullcolour geïllustreerde platen op A3-formaat (42 x 29,7 cm). Daardoor past het verhaal in elke gangbare kamishibai.
De achterzijde is voorzien van een tekstsuggestie; die is bruikbaar om zó voor te lezen. Of gebruik de verteltekst als uitgangspunt als je het verhaal liever in je eigen woorden vertelt.
Dankzij een kras- en watervaste beschermlaag zijn de platen goed beschermd, dus duurzaam in gebruik.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Verhulst, Marleen - De bergrede / Jezus bouwt aan het Koninkrijk van God Verhulst, Marleen - De bergrede / Jezus bouwt aan het Koninkrijk van God Verhulst, Marleen - De bergrede / Jezus bouwt aan het Koninkrijk van God Verhulst, Marleen - De bergrede / Jezus bouwt aan het Koninkrijk van God

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Schatkoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Schatkoffer
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Schatkoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Schatkoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Schatkoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.