Rinck, Maranke en Linden, Martijn van der - Jona

Schrijver:
Titel: Jona
ISBN: 9789491383045
Taal: Nederlands
Uitgever: Schatkoffer, de
Bijzonderheden: 2013 | losbladig | 13 platen
Beschikbaar: 100 exemplaren
Prijs: € 29,95
Verzendkosten: € 5,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Over de man die ‘Nee!’ zei: Jona de profeet trekt zijn eigen plan, maar haalt daarmee een nat pak. Na drie dagen in de buik van een grote vis krijgt Jona spijt… zou hij zijn lesje geleerd hebben?
Martijn van der Linden heeft de verhaallijn prachtig weten te verbeelden. Alles is groots en overweldigend; de golven in de storm, de vis die hem opslokt, de boom die Jona zo heerlijk van schaduw voorziet. Jona is in het verhaal maar een kleine speler, overgeleverd aan de elementen.
Dankzij de heldere en frisse vertelling van Maranke Rinck is het verhaal prettig over te brengen op de jonge toehoorders.

De vertelplatenset Jona bestaat uit 13 fullcolour geillustreerde platen op A3-formaat. Daardoor past het verhaal in elke gangbare kamishibai.
De achterzijde is voorzien van een voorleestekst van Maranke Rinck. Dankzij een kras- en watervaste beschermlaag zijn de platen goed beschermd, dus duurzaam in gebruik.

Martijn van der Linden (1979) is een Nederlandse illustrator van kinderboeken. Samen met zijn vrouw, kinderboekenschrijfster Maranke Rinck, maakte hij diverse prentenboeken, zoals Het prinsenkind, Ik voel een voet!, Memorykonijn en Tangramkat.

Met Tangramkat vielen Martijn en Maranke samen flink in de prijzen: het werd in 2017 bekroond met een Gouden Penseel voor de illustraties van Martijn. Maranke won een Zilveren Griffel, maar tijdens de komende Kinderboekenweek zal bekend worden gemaakt of dat mogelijk ook in goud verandert!

Ook werd Tangramkat verkozen tot een van de Best Verzorgde Boeken van 2016. (Tangramkat is trouwens ook verkrijgbaar als kamishibai-verhaal!)
Naast verschillende andere prijzen, won Martijn in 2016 de Woutertje Pieterse Prijs voor Stem op de okapi (geschreven door Edward van den Vendel).
Martijns werk verschijnt in meer dan twaalf landen.

Sinds hun eerste prentenboek ‘Prinsenkind’ in 2004 verscheen, is Maranke Rinck (1976) inmiddels fulltime tekstschrijver. Samen met Martijn hebben ze een werkplaats voor verhaal en illustratie: De kinderboekenslagerij. Maranke schrijft er verhalen‚ kinderboeken en educatieve teksten. Als schrijfcoach begeleidt ze er kinderen en volwassenen bij het schrijven van hun eigen verhalen.

Voor de Kinderboekenweek van 2017 mochten Martijn en Maranke hét Prentenboek van de Kinderboekenweek maken: Knikkeruil.
Verder lezen

De Schatkoffer uit Rotterdam

zakelijk

Logo De Schatkoffer

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rinck, Maranke en Linden, Martijn van der - Jona

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Schatkoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Schatkoffer
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Schatkoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Schatkoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Schatkoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.