boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

herge, - Het geheim van de eenhoorn / Kuifje a5 formaat

Schrijver:
Titel: Het geheim van de eenhoorn / Kuifje a5 formaat
ISBN: 9789030325154
Taal: Nederlands
Uitgever: Casterman
Bijzonderheden: 1967 ppb 62pp redelijk 9789030325154 209 "In Het Geheim van De Eenhoorn (1943) en De Schat van Scharlaken Rackham (1944), dat er een vervolg op is, vergezelt Kuifje kapitein Haddock op diens speurtocht naar zijn befaamde voorvader, François ridder Ha
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"In Het Geheim van De Eenhoorn (1943) en De Schat van Scharlaken Rackham (1944), dat er een vervolg op is, vergezelt Kuifje kapitein Haddock op diens speurtocht naar zijn befaamde voorvader, François ridder Hadoque. Met behulp van een mini-onderzeeër in de vorm van een haai, ontwikkeld door professor Zonnebloem, gaan ze op zoek naar een verborgen schat. Uiteindelijk vinden onze helden de nalatenschap van ridder Hadoque en kan de kapitein zijn voorouderlijk kasteel - Molensloot - terugkopen. Drie maquettes van het oorlogsschip ""De Eenhoorn"" zetten onze helden op het spoor van de ""Schat van Scharlaken Rackham"", de oorlogsbuit van een piraat die nog door de voorouder van kapitein Haddock werd bekampt. Dit avontuur, vol plotwendingen, wordt afgesloten in kasteel Molensloot, waar de bekende huisknecht, Nestor, een opgemerkte intrede doet."
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

herge, - Het geheim van de eenhoorn / Kuifje a5 formaat