W. De Baets - Volksgeneeskunde

Schrijver:
Titel: Volksgeneeskunde
Taal: Nederlands
Uitgever: Veritas, Gent, 1939
Bijzonderheden: Interessant vijfdelig handboek geneeskunde voor gewone mensen
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Volksgeneeskunde, door Dokter W. De Baets. Eerste deel (-Vijfde deel). Uitgave : Drukkerij Veritas, Theresianenstraat 13, Gent."

Zonder datum maar de KB Brussel zegt 1939. Uitgeversomslagen wat beduimeld en gebrokkeld. 21 cm. 320 plus 244 plus 244 plus 240 plus 248 pagina's, met illustraties in de tekst.

Een interessant vijfdelig handboek geneeskunde voor gewone mensen. Dokter De Baets' adviezen sluiten aan bij de opvattingen van vandaag: we eten te veel vlees en te weinig groenten, eten sowieso te veel en te snel, enz.

Verder heeft hij veel aandacht voor geneeskrachtige kruiden, bloedziekten, zenuwziekten, maagproblemen, maagzuur, griep, darmziekten, enz. enz. maar ook bijzondere fenomenen als "ingebeelde ziekten", "spanning der hersenen", "het opkomen der bladeren" (lenteziekten), "zwervende bloedklonters", "tegen looze lamheid", "levende schoorsteenen " (rokers) enz. Vermakelijk werk!

Prijs 75 euro voor de vijf delen, plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

W. De Baets - Volksgeneeskunde W. De Baets - Volksgeneeskunde W. De Baets - Volksgeneeskunde W. De Baets - Volksgeneeskunde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.