Bridger, H.H. en Watts, Oswald M. - The Stowage of Cargo

Schrijver:
Titel: The Stowage of Cargo
Taal: Engels
Uitgever: Imray, Londen, 1927
Bijzonderheden: Technisch handboek over het laden van vrachtschepen
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"The Stowage of Cargo. A practical Treatise on the Description, Handling and Stowage of Cargo, by Captain H.H. Bridger and Oswald M. Watts.Fully illustrated. Imray, enz., Londen, 1927."

Rood uitgeverslinnen, verguld, in prima staat voor zijn leeftijd, 25,5 x 16,5 cm. 447 blz., met illustraties en grafieken. Stempels van "The Canadian Pacific Steamships Ltd., Quai van Metteren, Antwerp"

De auteurs geven eerst een algemene handleiding voor het laden van vrachtschepen, en geven dan een lange lijst van honderden vrachtsoorten, van Amber en Ammoniak tot Yerba Maté (thee) en Zink, hebben aandacht voor giftige, brandbare en bijtende lading, explosieven, wat te doen bij schade aan de lading, wetgeving, inhoudsmaten, enz. enz. , kortom een zeer interessant, veelzijdig handboek uit het pre-containertijdperk.

Prijs 40 euro plus 5 voor verzending in Nederland en België. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bridger, H.H. en Watts, Oswald M. - The Stowage of Cargo Bridger, H.H. en Watts, Oswald M. - The Stowage of Cargo Bridger, H.H. en Watts, Oswald M. - The Stowage of Cargo

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.