J-A. - Ca.1855 DE EERSTE LEVENSJAREN Kinderbeelden met bijschri

Schrijver:
Titel: Ca.1855 DE EERSTE LEVENSJAREN Kinderbeelden met bijschriften - 18 full-page gravures, In goede staat!
Taal: Nederlands
Uitgever: C.M. & H.V. van Gogh - Amsterdam & Rotterdam
Bijzonderheden: ca.1855, VII, 43,18pp., illustr., hardcover oblong
Prijs: € 135,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
J-A., DE EERSTE LEVENSJAREN Kinderbeelden met bijschriften, VII, 43, 18pp, geillustreerd met 18 full-page gravures, hardcover (kartonnen platten met opdruk) linnenrug, oblong ca.23x15cm., uitgave C.M. & H.V. van Gogh, Amsterdam & Rotterdam, ca. 1855.
Op titelblad handgeschreven tekst: Mieltje van Diggelen van Grootmama, Tante Marie en Tante Jet, tevens naamstempeltje P.A.G. van Diggelen, verder wat gebruikssporen door de tand des tijds (wat vlekjes, beduimeld hier en daar, enkele kleine reparaties, en nieuwe schutbladen maken dat het boek er weer 150 jaar tegen kan! De afbeeldingen zijn in Duitschland vervaardigd en aldaar met Duitschen tekst uitgegeven, onder de titel: Das Kind von der Wiege bis zur Schule.Tekst is Nederlands. Al met al een goed exemplaar van dit schaarse prentenboek! Verzending per post na ontvangst betaling. Verzendkosten koper (aangetekend). KWgl
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J-A. - Ca.1855 DE EERSTE LEVENSJAREN Kinderbeelden met bijschriften - 18 full-page gravures, In goede staat! J-A. - Ca.1855 DE EERSTE LEVENSJAREN Kinderbeelden met bijschriften - 18 full-page gravures, In goede staat! J-A. - Ca.1855 DE EERSTE LEVENSJAREN Kinderbeelden met bijschriften - 18 full-page gravures, In goede staat! J-A. - Ca.1855 DE EERSTE LEVENSJAREN Kinderbeelden met bijschriften - 18 full-page gravures, In goede staat! J-A. - Ca.1855 DE EERSTE LEVENSJAREN Kinderbeelden met bijschriften - 18 full-page gravures, In goede staat! J-A. - Ca.1855 DE EERSTE LEVENSJAREN Kinderbeelden met bijschriften - 18 full-page gravures, In goede staat! J-A. - Ca.1855 DE EERSTE LEVENSJAREN Kinderbeelden met bijschriften - 18 full-page gravures, In goede staat! J-A. - Ca.1855 DE EERSTE LEVENSJAREN Kinderbeelden met bijschriften - 18 full-page gravures, In goede staat!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Lage Landen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Lage Landen
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Lage Landen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Lage Landen vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Lage Landen kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.