Koers, S. - Praktisch Idealisme / lijfboek voor wereldverbetera

Schrijver:
Titel: Praktisch Idealisme / lijfboek voor wereldverbeteraars
ISBN: 9789057590207
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Podium B.V.
Bijzonderheden: 2006, Gebonden,
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Natasja van den Berg & Sophie Koers zijn ervan overtuigd dat er in ieder mens een idealist huist. Om de beginnende wereldverbetaars een handje te helpen schreven ze het inspirerende handboek Praktisch Idealisme.
Praktisch idealisme, dat klinkt als een tegenstelling. Want idealisten, dat zijn dromers, mensen met zelfgebreide truien en geitenwollen sokken. Natasja van den Berg & Sophie Koers zijn er echter van overtuigd dat in elk mens een idealist huist. Iedereen geeft wel eens iets aan een goed doel, doet iets aardigs voor een buurman of wast op 30 in plaats van 60 graden. En velen willen nog wel meer goed doen, maar het ontbreekt ze aan tijd en aandacht. Hoe weet je bijvoorbeeld wat goede koffie is? Is voor die tafel die je graag wilt kopen niet een stuk regenwoud gekapt? Als nieuwe kleding goedkoop is, betekent het dan dat er gebruik is gemaakt van kinderarbeid? En hoe weet je of een hulporganisatie corrupt is?
Praktisch Idealisme - handboek voor de beginnende wereldverbeteraar is een bron van inspiratie voor wie een betere wereld niet heeft opgegeven. In overzichtelijke hoofdstukken (o.a. Eten en Drinken, Winkelen, Huis en tuin, Reizen, Lifestyle en Geld) geven de auteurs achtergrondinformatie, verrassende feiten en tabellen, (internet-)adressen en vele praktische tips. Voor iedereen direct toepasbaar. Voor een betere wereld.
Natasja van den Berg (1975) studeerde politicologie en was lid van de Centrale Studentenraad en de landelijke studentenbeweging. Tegenwoordig werkt ze freelance als adviseur voor diverse non-profitorganisaties, met name op het gebied van communicatie.
Sophie Koers (1975) studeerde Engels en was eveneens lid van de Centrale Studentenraad. Ze schreef voor diverse studentenbladen en combineert nu een rechtenstudie met werk in de sociale advocatuur.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Koers, S. - Praktisch Idealisme / lijfboek voor wereldverbeteraars

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BuyTheBookNL

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met BuyTheBookNL
  • Na uw bestelling ontvangen u en BuyTheBookNL een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BuyTheBookNL vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • BuyTheBookNL kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.