Bell, I. - Robert Louis Stevenson / Een biografie / druk 1

Schrijver:
Titel: Robert Louis Stevenson / Een biografie / druk 1
ISBN: 9789068013801
Uitgever: Prom, Uitgeverij De
Bijzonderheden: 1e druk 1994, Paperback / softback, 296 pag. incl. diverse originele foto's. In goede staat. Plaatsnaam en datum op schutblad.
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De biografie van 'RLS' (1850-1894), de schrijver die wereldfaam verkreeg met zijn 'Schateiland' en 'Dr. Jekyll en Mr. Hyde', is deels een literaire biografie, d.w.z. veel van zijn romans, reisverhalen, krantenartikelen worden besproken naast zijn leven in Edinburg, zijn huwelijk en de ervaring van het wonen op enkele eilanden in de Zuidzee. Ondanks zijn slechte gezondheid liet hij een enorm oeuvre na. De Schotse biograaf tekent dan ook aan, dat hij vele, niet alle werken heeft gelezen en dat hij ze 'op de meest onwetenschappelijke manier' heeft benaderd. Het resultaat is een gemoedelijk, journalistiek verteld verhaal, alleen al lezenswaard omdat het over Stevenson gaat; de reisbeschrijvingen laten zich lezen als een trein! Vier bladzijden zijn gewijd aan Pater Damiaen en zijn leprabestrijding. Goed lopende vertaling. Onvolledige lijst van geraadpleegde werken, register, foto's.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bell, I. - Robert Louis Stevenson / Een biografie / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.