Ertegun, Ahmet e.a. - "What'd I say", The Atlantic Story, 50 ye

Schrijver:
Titel: "What'd I say", The Atlantic Story, 50 years of music
Taal: Engels
Uitgever: Orion
Bijzonderheden: 1e druk, 2001. 565 pagina's, gebonden, 57x25x4,5 cm. 3700 gram. Boek beschrijft waar Karzu over zingt.Naamsticker eerste eigenaar op titelpagina.
Prijs: € 32,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Waar Karzu momenteel samen met haar band uitstekend de jazz en blues uit de begintijd van Atlantic Records (1947) speelt, is hier het dikke boek over Atlantic Records. Karzu vertelt over oprichter Ahmet Ertegün, van Turkse komaf, die één van de grondleggers is geweest van de 'black music' en talenten naar voren schoof als Ray Charles, The Rolling Stones, Aretha Franklin, The Bee Gees, Led Zeppelin, Eric Clapton en Cher. Ambassadeurszoon Ahmet was bovendien één van de eerste Turken die emigreerden naar Amerika.

Atlantic Records, opgericht in 1947 door Ertegun, de zoon van een Turkse diplomaat, is een van de meest succesvolle en gerespecteerde grote platenmaatschappijen. Vroege hits van zwarte artiesten zoals Ray Charles en Clyde McPhatter vestigden het label als een incubator van R & B. (In feite was het de partner van Ertegun, Jerry Wexler, die de uitdrukking rhythm & blues bedacht). Toen de jaren zeventig aanbraken, vulde het label dat bekend stond om zijn zwarte artiesten zijn selectie aan met typische witte bands als Yes, Emerson, Lake & Palmer en Led Zeppelin. In deze geschiedenis worden de anekdotes van Ertegun royaal aangevuld met commentaren van talloze partners en Atlantische kunstenaars. Enkele van de meest gerespecteerde namen in muziekjournalistiek, waaronder Robert Christgau en Greil Marcus, hebben ook acht essays bijgedragen over verschillende tijdsperioden en aspecten van de Atlantic Records. Meer dan 1200 kleuren- en zwart-witfoto's maken dit een leuk boek om doorheen te bladeren. Groot, glanzend en vermakelijk, "What'd I Say" is een eerbetoon aan een zeldzame soort: een platenmaatschappij die zijn artiesten respecteert en eerlijk behandelt.
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima. Eenmaal per week kunnen boeken ook in Geulle worden opgehaald.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ertegun, Ahmet e.a. - "What'd I say", The Atlantic Story, 50 years of music Ertegun, Ahmet e.a. - "What'd I say", The Atlantic Story, 50 years of music Ertegun, Ahmet e.a. - "What'd I say", The Atlantic Story, 50 years of music Ertegun, Ahmet e.a. - "What'd I say", The Atlantic Story, 50 years of music Ertegun, Ahmet e.a. - "What'd I say", The Atlantic Story, 50 years of music Ertegun, Ahmet e.a. - "What'd I say", The Atlantic Story, 50 years of music Ertegun, Ahmet e.a. - "What'd I say", The Atlantic Story, 50 years of music Ertegun, Ahmet e.a. - "What'd I say", The Atlantic Story, 50 years of music

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij lezen.muziek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met lezen.muziek
  • Na uw bestelling ontvangen u en lezen.muziek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van lezen.muziek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • lezen.muziek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.