Billiaert, Erik - Behandeling van leesproblemen - Technieken om

Schrijver:
Titel: Behandeling van leesproblemen - Technieken om leeszwakke kinderen te begeleiden
ISBN: 9789013009125
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters Kluwer
Bijzonderheden: 1996, 140pp, grote paperback in prima staat
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Nogal wat kinderen hebben matige tot ernstige leesproblemen. De leesvaardigheid komt niet op gang en ontwikkelt zich nauwelijks. Vaak groeit dit uit tot meer dan een leesprobleem: kinderen verliezen hun motivatie, krijgen faalangst, worden agressief.
In de loop der jaren zijn veel verklaringsmodellen voor deze dyslexie naar voren gebracht die uitgaan van een onderliggende oorzaak. Wetenschappelijk onderzoek echter toont steeds duidelijker aan dat dergelijke oorzaken voor het zwakke lezen op dit ogenblik niet zijn te achterhalen en de vraag is nog of dat ooit zal gebeuren.
Gebaseerd op jarenlange ervaring met dyslectische kinderen, hun ouders, taakleerkrachten en gesteund door zijn werkzaamheden in het kader van het grote landelijke project Leerhulp België, heeft de auteur hiertoe aanpakken voor lezen ontwikkeld waarmee de leesmoeilijkheden van kinderen worden aangevat. Deze 25 methoden worden in dit boek uitgewerkt.
Bij elke aanpak wordt vermeld voor welke fase in het leesonderwijs en voor welke leesproblemen hij bedoeld is en of hij ook bedoeld is voor de ouders van het dyslectische kind.
Verder lezen

books4life 040 uit Eindhoven

Logo books4life 040

De opbrengst gaat naar goede doelen; zie de website van Books 4 Life Eindhoven.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Billiaert, Erik - Behandeling van leesproblemen - Technieken om leeszwakke kinderen te begeleiden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij books4life 040

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met books4life 040
  • Na uw bestelling ontvangen u en books4life 040 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van books4life 040 vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • books4life 040 kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.