Cerasini, Marc - 24: Area 51

Schrijver:
Titel: 24: Area 51
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Holkema & Warendorf / Unieboek
Bijzonderheden: Goede staat, 1e druk 2007; 264 pag, paperback.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

The Grim Reader uit Amsterdam

Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Voor de meeste verzendingen binnen Nederland is dat € 4,10 (brievenbuspakje met Track & Trace) of € 7,00 (pakket met Track & Trace voor grotere bestellingen die niet door de brievenbus kunnen). Voor bestellingen vanuit het buitenland gelieve eerst contact op te nemen / If you order from outside The Netherlands please contact me first for shipping costs. Bestellingen van 50 euro of hoger worden doorgaans alleen verzekerd/aangetekend verzonden.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cerasini, Marc - 24: Area 51

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij The Grim Reader

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met The Grim Reader
  • Na uw bestelling ontvangen u en The Grim Reader een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van The Grim Reader vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • The Grim Reader kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.