Miko Vasques Dias (red.) - Neostijlen in het interieur, 1850-19

Schrijver:
Titel: Neostijlen in het interieur, 1850-1900 / Pierre Cuypers en tijdgenoten : handelingen tiende Nederlandse Symposium Hout- en Meubelrestauratie.
Uitgever: NL-, Ebenist, 2013
Bijzonderheden: Softcover, 112 pages, Illustrated. ISBN 9789082026429.
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
The ?Mediaeval? furniture of John Pollard Seddon Max Donnelly De rol van de architect als ontwerper van het gesamtkunstwerk Barbara Laan ?Laat mij lijden Heer maar spaar mijne werken.? Pierre Cuypers en zijn gotische droom Wies van Leeuwen Een neogrec juwelenkast van koningin Sophie uit de collectie van Paleis Het Loo: onderzoek en restauratie Helbertijn Krudop Beelden, meubelen en schitterende textiel. De beginjaren van het atelier Cuypers-Stoltzenberg, Roermond 1852-1865 Lidwien Schiphorst Ideaal en werkelijkheid: interieur en meubels van Kasteel de Haar (1893-1910) Jacqueline Heijenbrok en Guido Steenmeijer De reconstructie van de decoratieve wandafwerking van de voorhal in het Rijksmuseum Claudia Junge-Dijkman Salm in Artis: een interdisciplinair onderzoek in de ledenlokalen Leonieke Polman
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Miko Vasques Dias (red.) - Neostijlen in het interieur, 1850-1900 /  Pierre Cuypers en tijdgenoten : handelingen tiende Nederlandse Symposium Hout- en Meubelrestauratie.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.