Bowes, Sue - Huiselijke hekserij Rituelen, meditaties en mag

Schrijver:
Titel: Huiselijke hekserij Rituelen, meditaties en magische manieren om je leven te verrijken
ISBN: 9789032507831
Taal: Nederlands
Uitgever: Kern, De
Bijzonderheden: 2001 / paperback / 208 pag. / 295 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
In Huiselijke hekserij vind je magie voor elke gelegenheid: op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit, in huis, de tuin en op je werkplek en niet te vergeten voor speciale gelegenheden.
Recensie(s)
Op simpele wijze staan in dit boek diverse rituelen, meditaties en magische manieren beschreven om het dagelijkse leven te verrijken. Het boek is op zo'n manier geschreven dat het niet "eng" lijkt om magie toe te passen thuis, maar juist natuurlijk: het helpt je om je eigen innerlijke kracht weer te (her)ontdekken, en magie weer leuk te vinden! Door de schrijfstijl en de duidelijke uitleg van alles kan iedereen dit zonder studie toepassen. De auteur beschrijft magie voor allerlei gelegenheden thuis en in de tuin. Verder gaat zij in op verschillende thema's, waaronder seksualiteit, spiralen en cycli en vrouwenmagie in samenhang met de Godin en met zusterschap. Dit boek is makkelijk leesbaar en goed hanteerbaar. De auteur verliest zich niet in "vaagheden". Een praktisch, makkelijk hanteerbaar en begrijpelijk boek. Leuk voor iedereen die wat meer magie wil hebben in het dagelijks leven.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bowes, Sue - Huiselijke hekserij  Rituelen, meditaties en magische manieren om je leven te verrijken Bowes, Sue - Huiselijke hekserij  Rituelen, meditaties en magische manieren om je leven te verrijken Bowes, Sue - Huiselijke hekserij  Rituelen, meditaties en magische manieren om je leven te verrijken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.