Wolde - Nanotechnologie / druk 1

Schrijver:
Titel: Nanotechnologie / druk 1
ISBN: 9789073035874
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen Magazines
Bijzonderheden: 2005, 262pp, Gebonden, nette staat.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Nanotechnologie is een opkomend terrein van onderzoek en ontwikkeling dat gewijd is aan de beheersing van materi le structuren die in ten minste n dimensie een nanoschaal afmeting hebben. Een nanometer is een miljardste deel van een meter. Het boek is tot stand gekomen onder redactie van de Stichting Toekomstbeeld der Techniek en is samengesteld uit een groot aantal bijdragen van auteurs werkzaam in nanoelektronica, nanomaterialen, moleculaire nanotechnologie en microscopie met nanoresolutie.
Verder lezen

Dat Boek uit Utrecht

Logo Dat Boek

Ophalen in Utrecht centrum is mogelijk. De verzendkosten zijn soms lager bij het bestellen van meerdere boeken. (We kunnen in overleg kijken naar de goedkoopste verzendwijze).

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wolde - Nanotechnologie / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Dat Boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Dat Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Dat Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Dat Boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Dat Boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.