Carroll, Lewis & Walt Disney - Alice in Wonderland met liedjes

Schrijver:
Titel: Alice in Wonderland met liedjes uit de film
Taal: Nederlands
Uitgever: Walt Disney Productions, z.pl., 1967
Bijzonderheden: 24 pag., geniet in kartonnen kaft. 18,2x18,2 cm. 23 grote afbeeldingen in kleur (gebaseerd op de Disney-film). Achterin een vinyl singletje.
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het grammofoonplaatje zit achterin in een soort hoesje met daarop en daarnaast de teksten van twee liedjes uit de film, in het Nederlands vertaald en gezongen door The Shepherds en ‘Het witte konijn’. Op de andere kant leest Pieet Ekel de tekst voor die in het boekje staat. Het plaatje ziet er goed uit maar wij hebben de kwaliteit niet kunnen controleren bij gebrek aan een speler.
Verder lezen

Ed Schilders & Co

Ed Schilders & Co uit Lage Mierde

Logo Ed Schilders & Co

Ons aanbod wordt regelmatig aangevuld of vernieuwd. Vragen over de onderwerpen van onze boeken zijn welkom en vrijblijvend. Onze prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Carroll, Lewis & Walt Disney - Alice in Wonderland met liedjes uit de film Carroll, Lewis & Walt Disney - Alice in Wonderland met liedjes uit de film

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ed Schilders & Co

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ed Schilders & Co
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ed Schilders & Co een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ed Schilders & Co vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ed Schilders & Co kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.