Perlot, M. - Fancy Xmas

Schrijver:
Titel: Fancy Xmas
ISBN: 9789044311747
Uitgever: House of Books B.V.
Bijzonderheden: 61pp, hardcover, zeer goede staat
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Speciaal voor de mooiste feestdagen van het jaar staan er in dit boek talloze ideeën voor het maken van kerstkaarten en
-versieringen met Fancy Folding. Deze veelzijdige techniek is ongekend populair en laat zich goed combineren met bijvoorbeeld embossen, ponsen en borduren. Dankzij de duidelijke uitleg, vouwpatronen en stap-voor-stap werkbeschrijvingen kan echt iedereen, van beginner tot gevorderde, de mooiste creaties met papier maken. En bij het zien van de kleurrijke foto's krijg je zin om onmiddellijk aan de slag te gaan!
Recensie(s)
Na een eerder deel in de irisvouwtraditie nu voorbeelden van kaarten in de fancy-foldingtechniek voor de kerst. Met traditionele figuren als kerstboom, ster en hulst, maar opgevuld met gevouwen strookjes papier in een scala aan kleuren. De auteur, zeer bekend in hobbykringen, toont kaarten, gemaakt met behulp van nieuwe mallen waarmee je kunt embossen, borduren en passe-partouts uitsnijden. In het boek staan verder vouw- en snijpatronen, die te kopieren zijn. Met duidelijke uitleg van de basistechnieken. Verfijnde kaarten zijn het resultaat, mooi afgewerkt en goed na te maken of als inspiratiebron te gebruiken. Door de ruime opmaak van het boek komen de schitterende kleurenfoto's goed tot hun recht.

Marianne Perlot zit al jaren in het hobbyvak. Ze produceert hobbymaterialen, met name gericht op kaartenmaken
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Perlot, M. - Fancy Xmas

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.