Klerk de, Arie - Vlaardingen in de wording van het graafschap H

Schrijver:
Titel: Vlaardingen in de wording van het graafschap Holland 800-1250
Taal: Nederlands
Uitgever: Eigen beheer
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
Ook te koop in Den Haag en Haarlem: De Vries Van Stockum; Dordrecht: Vos en Van der Leer; Zwijndrecht: Hyperion Hof van Holland; Middelburg: De Drukkerij; R'dam: Snoek; Vlaardingen: Pontier, Museum Vlaardingen; Westlands Museum; Schiedam: Post Scriptum; Delft: Kempers; Maassluis: Het Keizerrijk; Vestigingen De Kler; Rijnsburg: De Readshop; Alkmaar: Van Der Meulen; Schoorl: Bruna; Bergen (NH): Libris boekhandel Thomas; Egmond aan Zee: Dekker&Dekker; Castricum: De Readshop; Noordwijk: Van der Meer; Noordwijkerhout: Wagenaar&van Halem.
Het boek beschrijft de staatkundige wording van Noord- en Zuidholland, Zeeland en Friesland, vanuit West-Europees perspectief. Zo gaat het ook over het ontstaan van Vlaanderen, over de positie van Noormannen in het bestuur, over de eerste graven van Holland en de uitgroei van hun graafschap. Het boek probeert dicht bij de gewone middeleeuwer te blijven, met de rol van de kerk in de middeleeuwse samenleving, over valsheid in geschrifte bij de abdij van Egmond, het in cultuur brengen van Delfland en de heroïsche strijd van de Walchenaren om terug te komen onder de graaf van Holland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Klerk de, Arie - Vlaardingen in de wording van het graafschap Holland 800-1250

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Clerico

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Clerico
  • Na uw bestelling ontvangen u en Clerico een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Clerico vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Clerico kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.