Moore, Roger; Owen, Garth - Roger Moore, voor altijd James Bond

Schrijver:
Titel: Roger Moore, voor altijd James Bond
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij, 2008
Bijzonderheden: dikke pocket, 351 wv. 24 pgs met fotos ook in FC, vz.kn binnen NL incl.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- autobiografie van Roger George Moore (Stockwell, Lambeth, Londen, 14 oktober 1927 – Crans-Montana, Zwitserland, 23 mei 2017) , een Britse acteur die vooral bekend werd door zijn rollen in de series Ivanhoe, The Saint en The Persuaders (in Nederland uitgezonden als De Versierders en in België (BRT) als De Speelvogels).
- Verder speelde hij de rol van geheim agent James Bond in zeven Bondfilms die uitkwamen tussen 1973 en 1985. In 1973 debuteerde hij als James Bond in Live and Let Die. De studio wilde aanvankelijk Sean Connery terug, maar die sloeg het aanbod van het (toen aanzienlijke) bedrag van 5,5 miljoen af.[bron?] Roger Moore verscheen in totaal in zeven Bondfilms, één meer dan Connery. Zijn laatste optreden als Bond was in A View to a Kill (1985), hij was toen 57. In 1986 kondigde hij aan te zullen stoppen als Bond. Vergeleken met Connery en ook zijn opvolger Timothy Dalton bracht hij een humoristisch element in agent 007. Tijdens zijn Bondjaren verscheen Moore ook in andere films, zoals Gold (1974), Shout at the Devil (1976), North Sea Hijack (1979), Escape to Athena (1979) en The Sea Wolves (1980).
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Moore, Roger; Owen, Garth - Roger Moore, voor altijd James Bond

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.