Stein, Rick - Nieuwe Smaken van de Zee

Schrijver:
Titel: Nieuwe Smaken van de Zee
ISBN: 9789055014347
Taal: Nederlands
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheden: In dit boek laat de beste viskok van Engeland (en ver daarbuiten), Rick Stein, zien dat vis niet alleen erg lekker is, maar ook nog eens heel eenvoudig te bereiden. Misschien ken je Rick van zijn fraaie en informatieve programma's op de BBC.
Prijs: € 8,90 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Je vindt in dit boek klassiekers als mediterrane vissoep, kabeljauw met rode wijnsaus en gegrilde tong, maar ook hippere gerechten als Thaise viskoekjes, lakse (Maleisische vissoep) en gefrituurde garnalen-wontons met chili-jam.
Stap-voor-stap tekeningen maken duidelijk hoe je zelf vis kunt schoonmaken en fileren en achter in het boek staan waardevolle basisrecepten van bouillons, sauzen, dressings, currypastas etc
Én een zeer handig lijstje met vissoorten die je als alternatief kunt gebruiken als de in het recept beschreven vissoort niet voorradig is.
Als extra verrassing krijg je ook nog eens 15 heerlijke desserts.
Paperback, 224 paginas.
Het boek is nieuw, nooit gebruikt. Doe een bod
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stein, Rick - Nieuwe Smaken van de Zee Stein, Rick - Nieuwe Smaken van de Zee Stein, Rick - Nieuwe Smaken van de Zee Stein, Rick - Nieuwe Smaken van de Zee

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Vlijtige Liza

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Vlijtige Liza
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vlijtige Liza een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vlijtige Liza vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Vlijtige Liza kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.