Walmsley Jane - Appliqueren

Schrijver:
Titel: Appliqueren
ISBN: 9789065906786
Uitgever: M & P Uitgeverij Weert 9789065906786
Bijzonderheden: geb. hardcover 93pp. in zeer goede staat, duidelijke tekeningen en afb. in kleur
Prijs: € 5,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een summiere historische schets van het ontwerpen van applicatiewerk wordt gevolgd door een korte beschrijving van benodigheden en vaardigheden zoals kleur- en stofkeuze, verschillende applicatietechnieken, overnemen van patronen en quilten. De hoofdmoot omvat de beschrijving van een aantal werkstukken (kussens, schorten, wanddecoraties, kerstversieringen) in diverse applicatietechnieken zoals Amerikaans, Keltisch, Hawaïaans appliqué, schaduw appliqué en appliqué perse. Van ieder werkstuk een paginagrote kleurenfoto, opgave van benodigheden en beschrijvingen van de werkwijze, aangevuld met diverse verklarende pentekeningen en patroontekeningen van de motieven op ware grootte. De beschrijvingen zijn over het algemeen duidelijk en goed na te volgen en niet gericht op het zelf ontwerpen. Dan volgt een gedeelte over de afwerking en iets over onderhoud en verzorging van appliqués. Goed, duidelijk boek voor mensen die de diverse vormen van appliqué naar voorbeelden willen nawerken. Met verklarende woordenlijst en register.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Walmsley  Jane - Appliqueren

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.