Napoleon - Bulletin der Wetten

Schrijver:
Titel: Bulletin der Wetten
Taal: Nederlands
Uitgever: Keizerlijke Drukkerij, Parijs, 1805
Bijzonderheden: Reglementering pandhuizen, scheepvaart, en andere onderwerpen
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Bulletin der Wetten / Bulletin des Lois". Tweetalige editie van de Franse wetgeving, gedrukt in Parijs. Convoluut van de Bulletins 47 (35 blz.), 48 (55 blz.), 49 (91 blz.), 50 (159 blz.), 52 (37 blz.), gaande van mei tot augustus 1805.

Alle wetten zijn persoonlijk uitgevaardigd door Napoleon en waren ook geldig voor het huidige Nederland en België. Oorspronkelijk papieren omslag, 21,5 x 14 cm. Gedrukt op handgeschept gevergeerd papier, onafgesneden. In prima staat. Enkele oude bibliotheekstempels.

Boeiende wetgeving met onder meer een uitvoerig reglement voor de pandhuizen (Bergen van Barmhartigheid) die onder strenge controle van de staat geplaatst werden. Ook een reglement over "het recht van de inlandsche bevaeringe" van de Schelde, Aa, Rupel, Nete, Demer, Dender, IJzer, alle Vlaamse kanalen, enz.

Prijs 50 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

De Boekengek uit Kalmthout

particulier

Logo De Boekengek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Napoleon - Bulletin der Wetten Napoleon - Bulletin der Wetten Napoleon - Bulletin der Wetten Napoleon - Bulletin der Wetten Napoleon - Bulletin der Wetten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.