Allende, Isabel - Afrodite. Liefdesverhalen en andere zinnenpri

Schrijver:
Titel: Afrodite. Liefdesverhalen en andere zinnenprikkels
ISBN: 9789028418004
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Wereldbibliotheek 1e druk 1998 9789028418004
Bijzonderheden: geb. hardcover 324pp in zeer goede staat, prachtig geïllustreerd in kleur, kwaliteitspapier
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De wereldberoemde Isabel Allende (1942), schrijfster van onder meer 'Het huis met de geesten', 'Eva Luna' en 'Portret in sepia', vertelt in dit boek tientallen liefdesverhalen en anekdotes over voedsel en liefde. 'Eten en erotiek, de zwakheden van het vlees die me het meest in verzoeking brengen, al zijn het helaas niet mijn meest begane zonden', aldus Allende, die de geschiedenis van afrodisiaca door de eeuwen heen in verschillende culturen afwisselt met persoonlijke ontboezemingen. Het tweede gedeelte van het boek bevat 'zinnenprikkelende recepten' (sauzen, hors d'oeuvres, soepen, voor- en nagerechten, etc), zoals zalmverleiding, garnalen om wild van te worden, frivole pruimen, romantische kip en Madame Bovary. Geen register op de recepten, rijk geïllustreerd met tekeningen in kleur. Een mooi uitgegeven kook-, lees- en kijkboek vol erotische culinaire tips. Ook voor degenen die niet van koken houden. Gebonden (18 x 25,5 cm); vrij kleine druk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Allende, Isabel - Afrodite. Liefdesverhalen en andere zinnenprikkels

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.