Castan, Auguste - Catalogue des Incunables

Schrijver:
Titel: Catalogue des Incunables
Taal: Frans
Uitgever: Dodivers, Bensançon, 1893
Bijzonderheden: Indrukwekkende collectie van 985 incunabelen
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Catalogue des Incunables de la Bibliothèque Publique de Bensançon, par Auguste Castan. Bensançon, Imprimerie de J. Dodivers, 1893." Oorspronkelijk uitgeversomslag verbrokkeld en rug overkleefd (zie foto). 22 x 15 cm. XIX plus 816 blz., gedrukt op kwetsbaar houthoudend papier. Illustraties (zie foto's). Oude bibliotheekstempels. Compleet.

Posthuum verschenen, gedetailleerde catalogus van een indrukwekkende collectie van 985 incunabelen. Index van drukkers en boekhandelaars, van drukkersplaatsen (ook Antwerpen, Brugge, Brussel, Leuven, Deventer, Utrecht, Zwolle), index van watermerken, index van ex-librissen, index van illustraties.

Auguste Castan (1833-1892) was een Franse bibliothecaris, bibliograaf, archeoloog en historicus. Hij leidde bijna 30 jaar de stadsbibliotheek van Bensançon en publiceerde ook de catalogus van de handschriften ervan.

Prijs 50 euro plus 10 euro voor aangetekende verzending in België en Nederland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Castan, Auguste - Catalogue des Incunables Castan, Auguste - Catalogue des Incunables Castan, Auguste - Catalogue des Incunables Castan, Auguste - Catalogue des Incunables Castan, Auguste - Catalogue des Incunables Castan, Auguste - Catalogue des Incunables

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.