Anoniem - Catalogue de la Bibliothèque du Sénat de Belgique

Schrijver:
Titel: Catalogue de la Bibliothèque du Sénat de Belgique
Taal: Frans
Uitgever: Guyot, Bruxelles, 1863
Bijzonderheden: Uitgebreide studiebibliotheek van de Senaat
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Catalogue, par ordre alphabétique, de la Bibliothèque du Sénat de Belgique. 31 décembre 1863. Bruxelles, Imprimerie de E. Guyot, 1863." Beige kartonnen uitgeversband, 22 x 16 cm. 361 blz. Goed papier, goede staat, enkele bibliotheekstempels.

Geeft een goed beeld van de uitgebreide studiebibliotheek van de Senaat, die vooral boeken bevatte over België (politiek, geschiedenis, geografie, bevolking, enz.). Naast boeken ook documenten, brochures, kaarten, plannen, schilderijen, medailles, enz. Auteursregister.

Prijs 40 euro plus 5 voor verzending.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anoniem - Catalogue de la Bibliothèque du Sénat de Belgique Anoniem - Catalogue de la Bibliothèque du Sénat de Belgique Anoniem - Catalogue de la Bibliothèque du Sénat de Belgique Anoniem - Catalogue de la Bibliothèque du Sénat de Belgique

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.