Brad Thor - Operatie Snow Dragon

Schrijver:
Titel: Operatie Snow Dragon
ISBN: 9789045205786
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Kaft, enkele pagina’s of rug met (lees)vouw. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2015. Taal: Nederlands.
Prijs: € 10,30
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Brad Thor is de auteur van de headlines van morgen.' - Dan Brown
'De erfgenaam van Tom Clancy en Robert Ludlum.' - Chicago Tribune

Nadat een CIA-agent op mysterieuze wijze overzees komt te overlijden, treedt zijn voornaamste informant naar voren met een opzienbarende en dreigende claim. Er is echter een probleem, niemand weet of ze te vertrouwen is. Maar als er zes uitwisselingsstudenten vermist raken, twee vliegtuigpassagiers van naam en plek wisselen, en een vluchteling die politiek asiel aanvraagt wordt gearresteerd wordt een serie dodelijke gebeurtenissen in gang gezet.
Met een ophanden zijnde verwoestende aanval op de Verenigde Staten ziet de kersverse Amerikaanse president zich genoodzaakt om zich te wenden tot anti-terrorisme-expert Scot Harvath om twee van de meest gevaarlijke missies ooit uit te voeren. De overkoepelende missie, met codenaam Operatie Snow Dragon, wordt uiterst geheimgehouden aangezien ontdekking ervan tot een oorlog kan leiden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Al u op 1 van onze aanbieding klink dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens via de Mollie Bank met Ideal of overschrijving betalen. Het is niet mogelijk boek af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75 - Ook betaling met overschrijving mogelijk

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brad Thor - Operatie Snow Dragon