Spaans, Jaap - Mindful leven bij tegenslag. Laat crisisdenken l

Schrijver:
Titel: Mindful leven bij tegenslag. Laat crisisdenken los en ga voor een waardevol leven
ISBN: 9789401414760
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo Campus
Bijzonderheden: 2014, 1ste druk, 112p., paperback, IN PERFECTE STAAT
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Onmisbaar zelfhulpboek voor omgaan met tegenslag
Ontslag, financiële problemen, het beëindigen van een relatie of gezondheidsproblemen: bij grote tegenslag is crisisdenken - een focus op rampspoed - vaak de reactie van ons brein. Maar een crisis kan ook een kentering zijn waar je later met grote voldoening op terugkijkt: juist als iets ophoudt, kan dit het begin zijn van iets anders van grote waarde. Dit boek helpt je om met mindfulness het crisisdenken los te laten en voor een waardevol leven te gaan. De vele praktische tips en oefeningen zijn gebaseerd op de wetenschappelijk beproefde principes van Acceptance en Committment Therapie (ACT).Tegenslagen horen bij het leven. Iedereen kent de pijnlijke ervaring van tegenspoed: het is alsof het leven je onverwachts een dreun verkoopt als je wordt ontslagen, een dierbare overlijdt, je partner je verlaat, je een chronische ziekte hebt of failliet gaat. Tegenslag leidt vaak tot crisisdenken, waardoor je onnodig in paniek raakt, niet meer merkt wat er om je heen gebeurt en vergeet wat van waarde is in je leven. Dit boek leert je het crisisdenken los te laten en vanuit je eigen levenswaarden een helder plan te ontwikkelen. Een heftige tegenslag wordt dan een zinvolle verandering in je leven waar je later tevreden op terugkijkt.- Gebaseerd op bewezen effectieve Acceptance and Commitment Therapy (ACT)- Met veel praktische tips en oefeningen- Onmisbaar voor iedereen die te maken heeft met een tegenslag in inkomen, werk, relatie, gezin of gezondheid.
Verder lezen

Oblong uit Kapellen

U betaalt nadat u uw bestelling heeft ontvangen. Nederlandse bestellingen worden verzonden aan het Nederlandse post-of DHL-tarief. Belgische bestellingen worden verzonden aan het Belgische posttarief. Alle boeken zijn totaal vrij van annotaties en onderlijningen. 1 U bestelt, u ontvangt een opgave van de portkosten. 2 U stuurt ons uw akkoord en uw bestelling wordt dadelijk en degelijk verpakt verzonden. 3 Nadat u uw bestelling heeft ontvangen zien wij graag uw betaling tegemoet.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Spaans, Jaap - Mindful leven bij tegenslag. Laat crisisdenken los en ga voor een waardevol leven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Oblong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Oblong
  • Na uw bestelling ontvangen u en Oblong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Oblong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Oblong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.