Crichton, Michael .Vertaling Hugo Kuipers. Omslag Edd, Amsterdam

Schrijver:
Titel: Staat van Angst (State of fear) Een bliksemsnelle techno-politieke thriller even informatief als onderhoudend
ISBN: 9789021000916
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh-Sijthoff Uitgeverij te Amsterdam uit 2005 Biep exemplaar
Bijzonderheden: Gebonden 23x14 formaat 494 pagina's [harde kaft] Snel en goed dat is wat de Olde Jan doet
Prijs: € 11,75
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
In Parijs sterft een wetenschapper na een experiment, verricht voor een beeldschone vrouw.
In de jungle van Maleisië verwerft een mysterieuze koper de dodelijke cavitatietechnologie.
In Vancouver wordt een miniduikboot geleast voor gebruik in de buurt van Nieuw-Guinea.
En in Tokio probeert een agent van de geheime dienst te vatten wat dat allemaal betekent...

Zo begint Michael Crichtons provocerende nieuwe thriller, een schoolvoorbeeld van zijn unieke vermogen om lezers met een combinatie van wetenschap en spanning op verrassende nieuwe ideeën te brengen.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Crichton, Michael .Vertaling Hugo Kuipers. Omslag Edd, Amsterdam - Staat van Angst  (State of fear) Een bliksemsnelle techno-politieke thriller even informatief als onderhoudend Crichton, Michael .Vertaling Hugo Kuipers. Omslag Edd, Amsterdam - Staat van Angst  (State of fear) Een bliksemsnelle techno-politieke thriller even informatief als onderhoudend Crichton, Michael .Vertaling Hugo Kuipers. Omslag Edd, Amsterdam - Staat van Angst  (State of fear) Een bliksemsnelle techno-politieke thriller even informatief als onderhoudend Crichton, Michael .Vertaling Hugo Kuipers. Omslag Edd, Amsterdam - Staat van Angst  (State of fear) Een bliksemsnelle techno-politieke thriller even informatief als onderhoudend

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.