Van de Kloes, J.A. - Handleiding voor den verver en glazenmaker

Schrijver:
Titel: Handleiding voor den verver en glazenmaker
Taal: Nederlands
Uitgever: E.J. Brill, Leiden, 1908
Bijzonderheden: Tweede verbeterde druk
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Handleiding voor den verver en glazenmaker, door J.A. Van der Kloes, Hoogleeraar in de Kennis en het Onderzoek der Bouwstoffen aan de Technische Hoogeschool te Delft, en D. Van der Beek, meester-verver aldaar. Boekhandel en uitgeverij voorheen E.J. Brill, Leiden, 1908"

19,5 x 14 cm., grijze linnen uitgeversband verweerd, vooral de rug. XV plus 203 blz;, inclusief uitvoerige alfabetische index van gebruikte stoffen, technieken, enz. 40 illustraties, waarvan één uitslaand. Op het schutblad potloodberekeningen van een vorige eigenaar, die ook gepoogd heeft van Cleopatra een glasraam te maken. Interessant boek met stap-voor-stap uitleg door echte vakmensen.

Prijs 30 euro plus 6 voor verzending in Nederland en België. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Van de Kloes, J.A. - Handleiding voor den verver en glazenmaker Van de Kloes, J.A. - Handleiding voor den verver en glazenmaker Van de Kloes, J.A. - Handleiding voor den verver en glazenmaker Van de Kloes, J.A. - Handleiding voor den verver en glazenmaker

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.