Edmond Marchal (ed.), Quetelet (inleiding) - Bibliothèque de M.

Schrijver:
Titel: Bibliothèque de M. le Baron de Stassart
Taal: Frans
Uitgever: Hayez, Brussel, 1863
Bijzonderheden: Indrukwekkende schenking van 12.589 titels
Prijs: € 60,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Bibliothèque de M. le Baron de Stassart léguée à l'Académie Royale de Belgique. Bruxelles, M. Hayez, Imprimeur de l'Académie Royale de Belgique, 1863." 22,5 x 15,5 cm., latere kartonnen band met linnen rug en verguld lederen rugschildje. Oorspronkelijk omslag bewaard. 1.336 blz. Compleet, inclusief een uitgebreide auteursnamenindex.

De Mechelse baron, vrijmetselaar, senaatsvoorzitter en boekenverzamelaar Goswin de Stassart (1780-1854) liet per legaat zijn uitgebreide collectie boeken na aan de Koninklijke Academie van België. Deze catalogus is een eerbetoon aan de schenker en uiteraard ook een hulpmiddel bij het consulteren van de collectie. Onderverdeeld in wetenschappen, literatuur, geschiedenis, theologie/filosofie, politieke wetenschappen en schone kunsten. Gelijkaardige catalogi verschenen over Stassarts archief en zijn collectie autografen. In 1855 verscheen zijn verzameld werk.

Prijs 60 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Edmond Marchal (ed.), Quetelet (inleiding) - Bibliothèque de M. le Baron de Stassart Edmond Marchal (ed.), Quetelet (inleiding) - Bibliothèque de M. le Baron de Stassart

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.