Beentjes, Kees (vertaling) Jean-Christophe Camus en Michek Dufranne

Schrijver:
Titel: Het evangelie van Matteus De bijbel Het nieuwe testament
ISBN: 9789058856036
Taal: Nederlands
Uitgever: SWP Producties
Bijzonderheden: 2011 / gebonden / 126 pag. / 905 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Het evangelie volgens Matteüs is een van de vier evangelies van het Nieuwe Testament, en beschrijft het leven van Jezus van Nazareth, de Messias. Het verhaal volgt chronologisch de sleutelmomenten: geboorte, doop, ­wonderen, preken, kruisiging, wederopstanding en ten-hemel-opneming. De Bijbel is een literair monument, een steunpilaar van onze beschaving en het heilige boek voor Joden en Christenen.
Recensie(s)
In deze stripbewerking van het evangelie naar Matteus (Nieuwe Testament) wordt veel rechtstreeks uit de Bijbel geciteerd (uit de Nieuwe Bijbelvertaling). In vergelijking tot de gemiddelde kinderbijbel is de weergave gedetailleerder en wordt er veel minder overgeslagen. De zorgvuldigheid van de tekstbewerking is duidelijk een pluspunt bij deze Bijbelstrip. Het voornaamste minpunt is de geringe aandacht voor de joodse achtergrond van dit Bijbelboek, met name in de tekeningen. De tekenstijl is realistisch, veel tekst. Speelse lay-out. De weergave van de personages, met name de gezichten, laat soms te wensen over. De weergave van Jezus in de tekeningen is stereotiep. Jezus' eigenzinnige karakter komt in de tekst veel beter tot zijn recht. In de tekeningen staan enkele historische onjuistheden, zoals bij de kruisiging. Voor de kleding van de Bijbelse personages staat de hedendaagse Arabische bevolking model, hetgeen historisch niet klopt. Jezus bidt niet op een joodse manier. Niettemin van betere kwaliteit dan andere stripbewerkingen van de Bijbel. Deel van een serie. Bevat geweldscenes.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Beentjes, Kees (vertaling) Jean-Christophe Camus en Michek Dufranne Tekeningen van Dalibor Talajic - Het evangelie van Matteus   De bijbel  Het nieuwe testament Beentjes, Kees (vertaling) Jean-Christophe Camus en Michek Dufranne Tekeningen van Dalibor Talajic - Het evangelie van Matteus   De bijbel  Het nieuwe testament Beentjes, Kees (vertaling) Jean-Christophe Camus en Michek Dufranne Tekeningen van Dalibor Talajic - Het evangelie van Matteus   De bijbel  Het nieuwe testament

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.