P.Deckers - Leven en eerdienst van den heiligen ridder Gummarus

Schrijver:
Titel: Leven en eerdienst van den heiligen ridder Gummarus
Taal: Nederlands
Uitgever: Taymans, Lier, 1870
Bijzonderheden: Grondige bronnenstudie naar de heilige Gummarus
Prijs: € 95,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Leven en eerdienst van den heiligen ridder Gummarus, beschermheilige der stad Lier en bijzonderen patroon der gesletenheid of geborstenheid ; naar Theobald en andere geloofwaardige schrijvers, met aanbelangende stukken rakende het kapittel door Gummarus gesticht, enz. enz. L. Taymans-Nezy, Lier, 1870"

24 x 16 cm., herbonden in marmerpapieren kartonnen band, oorspronkelijk uitgeversomslag (beduimeld) bewaard. VIII plus 575 blz. Uitslaande gravure tegenover titelbladzijde. (zie foto). Uitvoerige "alfabetische tafel". Lichte roest. Compleet. Onafgesneden.

Dit degelijke boek is een grondige studie naar Sint-Gummarus, met gebruik van de originele archiefstukken, die de auteur ook in extenso afdrukt (Nederlands en Latijn).

Prijs 95 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

P.Deckers - Leven en eerdienst van den heiligen ridder Gummarus P.Deckers - Leven en eerdienst van den heiligen ridder Gummarus P.Deckers - Leven en eerdienst van den heiligen ridder Gummarus P.Deckers - Leven en eerdienst van den heiligen ridder Gummarus P.Deckers - Leven en eerdienst van den heiligen ridder Gummarus

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.