Uris, Leon - Mitla Pas

Schrijver:
Titel: Mitla Pas
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Hollandia
Bijzonderheden: 1e druk 1989. Hardcover met stofomslag. 343 pag. In goede conditie.mitla pas, leon uris
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Een jonge Amerikaans-joodse schrijver, ex-marinier, beroemd geworden door een oorlogsbestseller, voelt zich niet meer in staat tot schrijven van een volgende roman. Om stof voor een tweede roman op te doen reist hij naar Israel en gaat met soldaten mee naar het front (Mitla pas, 1956). Belevenissen daar bevrijden hem van een schuldcomplex uit zijn marinierstijd. Het vertelstandpunt is zeer complex: tal van figuren 'belichten' de hoofdpersonen. De lang uitgesponnen flashbacks geven een fascinerend beeld van het jood-zijn, maar werken sterk vertragend. Wel onderhoudend, maar minder toegankelijk dan Battle Cry (1953) en Exodus (1958). Vooraanbieding i.v.m. bekendheid auteur met recensie van de Engelse editie.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Uris, Leon - Mitla Pas

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.