Ditta op den Dries - De tweede helft / hoe een bijna-doodervari

Schrijver:
Titel: De tweede helft / hoe een bijna-doodervaring levens verandert
ISBN: 9789025959630
Taal: Nederlands
Uitgever: Ten Have
Bijzonderheden: 2009, Paperback / softback, 149 pag. in nieuwstaat.
Prijs: € 12,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek bestaat uit een voorwoord, waarin de samenstelster (journaliste) vertelt dat haar interesse in de overgang naar de dood is gewekt door het overlijden van haar vader. Dan een hoofdstukje met de twaalf elementen van een BDE, zoals vastgesteld door Raymond Moody, overgenomen uit 'Eindeloos Bewustzijn' van Pim van Lommel. Vervolgens de acht interviews met mensen die een BDE hebben meegemaakt, en ter afsluiting een interview met Van Lommel. De interviews worden allemaal voorafgegaan door een paginagrote zwart-witfoto van de geinterviewde en zijn steeds opgebouwd uit drie gedeelten: het leven voor de BDE, de ervaring van de BDE en het leven na de BDE. Het briljante van deze interviews is de opbouw en de inhoud ervan. De lezer zal acht keer worden gegrepen door de persoonlijke geschiedenis van deze mensen en de impact van een BDE. Vooral ook door de wonderschone teksten en de integere keuzes die gemaakt zijn bij het weergeven van de ervaringen. Een belangrijk boek over een actueel onderwerp dat erg tot de verbeelding spreekt. Beknopte bibliografie en het adres van de Stichting Merkawah die BDE-ervaringen onderzoekt.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ditta op den Dries - De tweede helft / hoe een bijna-doodervaring levens verandert

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.