Bomans, Godfried - Pa Pinkelman in de politiek

Schrijver:
Titel: Pa Pinkelman in de politiek
ISBN: 9789010010711
Uitgever: Elsevier - Amsterdam / Brussel
Bijzonderheden: 1976, 11e druk, 172 pp paperback (in goede staat!) Staat van het boek: 8.5
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 3,64 (binnen Nederland)
Meer info:
Godfried Bomans - Pa Pinkelman in de politiek
(Elsevier - Amsterdam / Brussel)
ISBN 9010010716
11e druk 1976
172 pp paperback
(in goede staat!)
Staat van het boek: 8.5

Pa Pinkelman keert het burgelijke leven de rug toe en gaat in de politiek. Hij klimt snel tot eenzame hoogte, uiteraard weer achtervolgd door "de vertegenwoordigers van orde en regelmaat", de drie knechten, daar hij nog steeds tracht de jongeheer Kareltje een goede opvoeding te geven. Licht satirische humor, die, hoewel vooral de politieke kopstukken van de jaren '40-'50 het moeten ontgelden, nog steeds aktueel is. Ook de situaties zijn nog steeds herkenbaar. Toch zal de grote hoeveelheid in drie kolommen onder de plaatje gedrukte tekst voor menigeen een rem vormen het boekje te gaan lezen. Ook al omdat de letters wel erg klein zijn. En dat is jammer omdat, hoewel kennis van de voorgaande delen aan te raden valt, het een goed voorbeeld geeft van één van de kanten van Bomans schrijverskwaliteiten. De zwart-witte tekeningen van Carol Voges vertonen een constante kwaliteit.
(Biblion recensie, Redactie...)

Prijs €3,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer, nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bomans, Godfried - Pa Pinkelman in de politiek Bomans, Godfried - Pa Pinkelman in de politiek Bomans, Godfried - Pa Pinkelman in de politiek Bomans, Godfried - Pa Pinkelman in de politiek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.