Kousbroek, Rudy - Terug naar Negri Pan Erkoms

Schrijver:
Titel: Terug naar Negri Pan Erkoms
ISBN: 9789029048019
Taal: Nederlands
Uitgever: Augustus
Bijzonderheden: 1995, Paperback / softback, in nieuwstaat.
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit zeer bewogen, sfeerrijk, zeer herkenbaar en mooi geschreven document humain geeft auteur zijn indrukken weer van 2 reizen naar Oost-Sumatra - zijn land van herkomst - in resp. 1979 en 1994. Het is een boekversie van een serie artikelen hierover in de NRC in 1980 en van de filmdocumentaire in 1995. Met zijn eigen jeugdherinneringen als achtergrond, aangevuld met aanhalingen en fragmenten van werken van andere auteurs, krijgt men een goed beeld van het plantersleven van voor de oorlog in Nederlands-Indië, van de Japanse interneringskampen in Oost-Sumatra en van het hedendaagse Indonesië. Veelzeggend zijn ook de vele zwart-witfoto's die het verloop van de geschiedenis aanschouwelijk maken. Verzorgde opmaak, topografische kaart, passende omslag.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kousbroek, Rudy - Terug naar Negri Pan Erkoms Kousbroek, Rudy - Terug naar Negri Pan Erkoms

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.