Groenendijk, Paul i.s.m. Rens Schendelaar - Rijkswerf Willems

Schrijver:
Titel: Rijkswerf Willemsoord. Transformatie van een industrieel monument
ISBN: 9789064506789
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij 010, Rotterdam 2008
Bijzonderheden: Gebonden, 24,5 x 17,5 cm, 192 blz, rijk geil. met foto's in z/w, sepia en kleur ; als nieuw
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze publicatie markeert de afronding van de restauratie en beschrijft door een keur van illustraties de interessante geschiedenis en het proces van planvorming, sloop, restauratie en nieuwbouw van de Rijkswerf Willemsoord. (het fraai uitgegeven boek kan met een goede verpakking door de brievenbus; brievenbuspakje!)
Verder lezen

Van der Elst uit Heemstede

Collectie: schilderkunst, architectuur, boeken over boeken, Tweede Wereldoorlog, holocaust, eilanden, rederijreclame, scheepvaart, zeilvaart & watersport. De boeken zijn in zeer goede staat, tenzij anders beschreven. Wij garanderen een zeer goede verpakking en een vlotte afhandeling!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Groenendijk, Paul i.s.m. Rens Schendelaar - Rijkswerf Willemsoord. Transformatie van een industrieel monument Groenendijk, Paul i.s.m. Rens Schendelaar - Rijkswerf Willemsoord. Transformatie van een industrieel monument Groenendijk, Paul i.s.m. Rens Schendelaar - Rijkswerf Willemsoord. Transformatie van een industrieel monument

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Van der Elst

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
 • U handelt deze order direct af met Van der Elst
 • Na uw bestelling ontvangen u en Van der Elst een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Van der Elst vermeld.
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
 • Van der Elst kan betaling vooraf vragen.
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.