Eason, Cassandra - Runen Leer de runen lezen en ontwikkel je

Schrijver:
Titel: Runen Leer de runen lezen en ontwikkel je vrouwelijke intuïtie en wijsheid.
ISBN: 9789044703191
Taal: Nederlands
Uitgever: Zuidnederlandse uitgeverij Aartselaar
Bijzonderheden: 2006 / gebonden / 175 pag. / 466 gram / gelezen en in goede staat; wel is het voorste schutblad verwijderd
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Runen vinden hun oorsprong in een sterke vrouwelijke traditie. Al in de dertiende eeuw lazen vikingvrouwen de runen om te weten of hun mannen en zonen behouden zouden terugkeren en hun familie de harde noordelijke winter zou overleven. De runen weerspiegelden de angsten, dromen en verlangens van moeders, dochters en echtgenotes. Ook vandaag zijn we bezorgd om onszelf en de mensen om ons heen. En we willen vooral ook onszelf leren kennen, zoals deze sterke vrouwen van de wereld van het ijs en de sneeuw. Lees in dit boek alles over de betekenis en de kracht van de runen, leer ze te lezen en interpreteren en versterk zo uw eigen vrouwelijke intuïtie. U zult merken dat uw innerlijke stem duidelijk tot uiting komt in de runen en dat u in het dagelijks leven vaak terugvalt op deze nieuw ontdekte wijsheid.
Toon minder
Recensie(s)
Runentekens zijn oude Germaanse schrifttekens (van oorsprong geheime symbooltekens) die vanaf ongeveer 200 v.Chr. tot de vroege middeleeuwen gebruikt werden in west- en midden Europa. Deze futhark (runenalfabet) is later door het Latijnse alfabet vervangen. De symbolen werden vooral door vrouwen gebruikt voor voorspellingen, magie en meditatie. Runen kunnen worden getekend op hout en steen of gegraveerd. De duiding ervan is gebaseerd op archetypen en concepten van vele voorspellende occulte systemen. In dit boek worden na een inleiding en praktische gegevens de runen apart behandeld met de erbij behorende godheid. Verder wordt aandacht besteed aan voorspellende runen en bezweringen om problemen op te lossen, m.n. voor vrouwen. Tot slot is een register opgenomen. Het boek is te vergelijken met 'Runentekens'* van Francis Melville en 'De roep van de runen'** door Igor Warneck met vrijwel dezelfde strekking. Deze boeken zullen mensen die openstaan voor de New Age-gedachte zeker aanspreken. Bevat enkele figuren en een alfabetisch register.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eason, Cassandra - Runen   Leer de runen lezen en ontwikkel je vrouwelijke intuïtie en wijsheid. Eason, Cassandra - Runen   Leer de runen lezen en ontwikkel je vrouwelijke intuïtie en wijsheid. Eason, Cassandra - Runen   Leer de runen lezen en ontwikkel je vrouwelijke intuïtie en wijsheid.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.