Roth, B.C. - Tzolkin dagboek / leef met de dagenergie

Schrijver:
Titel: Tzolkin dagboek / leef met de dagenergie
ISBN: 9789020202991
Taal: Nederlands
Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2008 / Gebonden / Zo Goed Als Nieuwstaat
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

De Tzolkin, de heilige kalender van de Maya, is samengesteld uit 20 zonnetekens en 13 dynamische energieën. Nu het jaar 2012 naderbij komt, is er voor velen grote behoefte om met behulp van de Tzolkin de dagenergieën bewuster te ervaren. Vele mensen voelen het toenemen van de intensiteit van de dagenergie en ervaren de eigen lichamelijke en geestelijke reacties hierop. Het Tzolkin Dagboek geeft een duidelijke omschrijving van de dagenergieën en men kan de komende jaren elke dag bijhouden wat zijn of haar ervaringen en gevoelens zijn. Het dagboek loopt door tot de tweede helft van 2012 en het is interessant om de eigen patronen te ontdekken wanneer na 260 dagen de dagenergieën zich herhalen. Dit dagboek levert een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het bewustzijn over het eigen potentieel.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roth, B.C. - Tzolkin dagboek / leef met de dagenergie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.