Brantley, Jeffrey, Millstine, Wendy - Vijf minuten voor jezelf.

Schrijver:
Titel: Vijf minuten voor jezelf. 100 ochtendmeditaties om de hele dag fris te blijven
ISBN: 9789069637013
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira-Becht 1e druk 2006 9789069637013
Bijzonderheden: paperback 245pp. in goede staat 15,5/14,5/2,3cm
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Wat zijn nu vijf minuten per dag om even bij jezelf thuis te komen? We leven gehaast, vaak met een overladen programma aan werk, gezin en informatievoorziening. De honderd ochtendmeditaties in dit handzame boekje helpen om meer aanwezig te zijn in het nu en daardoor het leven te verrijken. De geleide oefeningen kunnen volgens de schrijvers een verandering teweegbrengen in de manier waarop je tegen jezelf, anderen en de wereld aankijkt. De kalmte, ontspanning en concentratie die door de meditaties kunnen ontstaan kan men door de gehele dag ervaren. Het bewustzijn van het leven kan men door de meditaties op een hoger plan brengen; men kan daardoor een meer vriendelijke houding en wijsheid bewerkstelligen. Het is het beste cadeau dat men zichzelf en anderen kan geven. De meditaties kunnen ook op een ander moment van de dag gedaan worden. Prettig vierkant formaat en overzichtelijke sympathieke vormgeving. Bevat een uitgebreide inhoudsopgave.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brantley, Jeffrey, Millstine, Wendy - Vijf minuten voor jezelf. 100 ochtendmeditaties om de hele dag fris te blijven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.