DSM - 8,75 % debentures due 1988

Schrijver:
Titel: 8,75 % debentures due 1988
Taal: Meertalig
Uitgever: DSM
Bijzonderheden: Gedetailleerd dossier over grote bedrijfsobligatie
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"$50.000.000. DSM (Naamloze Vennootschap DSM). 8,75 % debentures due 1988"

Rode linnen band met vergulde lederen rugschildjes, 34 x 23 cm, ong. 200 blz. Prima staat. Inhoudsopgave. Op de rug de naam van de eigenaar: A.N.A.M. Smits. Gesigneerd door de boekbinder P. Baillot.

Dik dossier over de (voor die tijd) omvangrijke obligatielening van 50 miljoen dollar over 12 jaar die het Nederlandse chemiebedrijf DSM (Dutch State Mines) in 1976 uitschreef. Interessant stukje bedrijfsgeschiedenis. DSM was in 1976 nog een 100% Nederlands staatsbedrijf, pas in 1989 werd het gedeeltelijk geprivatiseerd, in 1996 volledig. DSM doet het momenteel uitstekend: het chemieconcern gaat voor de periode 2019-2021 uit van een jaarlijkse omzetgroei van circa 5 procent. In 2018-2020 krijgen alle 3.700 personeelsleden in totaal 6% opslag en een eenmalige premie van 1,5 %. In 2018 verhoogt het dividend ook, en bijna alle analisten adviseren het aandeel te kopen.

Prijs 50 euro plus 10 voor verzending in Nederland en België.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

DSM - 8,75 % debentures due 1988 DSM - 8,75 % debentures due 1988 DSM - 8,75 % debentures due 1988

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.