Diverse auteurs - Second International Scientific Tobacco Congr

Schrijver:
Titel: Second International Scientific Tobacco Congress
Taal: Meertalig
Uitgever: Fedetab - Tabex, Brussel, 1958.
Bijzonderheden: Internationaal congres over tabak
Prijs: € 60,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Deuxième Congres Scientifique International du Tabac. Juin 1958. Second International Scientific Tobacco Congress. June 1958. 24 Avenue de Cortenberg, Bruxelles". Laatste bladzijde: "De Bièvre, Typo-Offset, Brasschaat."

Vergulde bruine linnen band in prima staat, 26 x 19 cm. 825 blz.

Uitvoerige wetenschappelijke "proceedings" van het tweede internationale tabakscongres, georganiseerd in Brussel in 1958 in de marge van de Wereldtentoonstelling Expo 58. Vele afbeeldingen en foto's in kleur en zwart-wit.

Het boek heeft zes afdelingen: virusziekten van de tabaksplant, de tabaksplant en water, tabak met laag nicotinegehalte, tabaksrook, tabakfermentatie, diversen. Sprekers uit de hele wereld gaven een stand van zaken van het tabaksonderzoek anno 1958.

Zeldzaam werk, ik vind geen enkel ander exemplaar te koop op internet.
Prijs 60 euro, plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Diverse auteurs - Second International Scientific Tobacco Congress Diverse auteurs - Second International Scientific Tobacco Congress Diverse auteurs - Second International Scientific Tobacco Congress Diverse auteurs - Second International Scientific Tobacco Congress

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.